dimarts, de gener 31, 2006

Per triplicat

Voldria transmetre'l, crec en nom de tot el blog, que ens ha quedat realment clara la seva opinió sobre el títol. De fet expressant-la un parell de cops ens hagués quedat igual de clara... Només demano que aquesta insistència no faci que la resta de bloggers donem per tancat el debat.

Escolto: La dona comminant-me a parar taula...

Siempre estoy ahi

He rebut, com tots vosaltres, les lletres del disc i, si el senyor Ramon compleix la seva paraula, aquesta nit tindré el CD amb tots els temes que s'enregistraran. Estic molt content, realment molt, perque és com si s'hagués disparat el tret de sortida. M'escoltaré les cançons fins fer-les meves (no pateixi, Ramon, no vull dir que les registri a l'SGAE) i aniré fent una llista de les meves impressions. Vull arribar al dia D amb els deures fets. Vull "ser-hi". Com sempre.
Preguntes: Té títol el disc? Ho podríem saber? Per que no fan un concurs de títols entre els aforats? Que cadascú de nosaltres en possi un en funció del que li suggereixi el conjunt de les lletres. Per que no callo mai...?

Escolto: Siempre estáis ahí (Malva) (...a tota castanya)

Anim, Ramon! Jo t'entenc.

Senyor Ramon, m'alegro de no haver-te pressionat, tal com havia pensat fer, fa uns dies. Tinc moltes ganes de tenir a les mans el recopilatori, i escoltar-lo cent vegades (enlloc d'anar canviant de CD continuament per escoltar el repertori sencer).
Tota la setmana pensava: "Quan ens farà arribar aquesta bellíssima persona (llegeixis "Ramon") el CD dels pebrots?". I la veritat és que no pensava que podies anar tan agobiat. Estic carregat de paciència per aguantar una setmana més, si cal. I espero que no, jeje, però I'm ready.
Endavant, la mitja marató és en realitat per a tú una marató sencera, i sé que l'acabaràs, en forma d'extra de 24 pàgines o no recordo quantes, i et sentiràs satisfet. Mentrestant, he de dir que estic força entretingut fent el planning del meu hort per aquest any. Començant pels alls, cols, enciams, tomates... El mes de gener havia de plantar els alls, però aquestes nevades i pluges m'han fet pensar que és millor esperar al febrer per inaugurar l'hort aquesta temporada.
I després d'aquest canvi de tema, em despedeixo i me'n vaig a dormir. Salut!

I bon començament de setmana!! Amb energia!!

VICTOR

Per cert, ja he aconseguit publicar articles amb el meu propi pseudònim: "Fiddleman". A partir d'ara, si soc capaç de repetir-ho, no firmaré per què ja sabreu qui soc, ok? I la Michelle no se qui és, tampoc. Administradoooó!! Qui éeees?